Om oss

Vi bryr oss om alla med en personlig touch.

Lika tandvård för alla!

Tandvård online är ett relativt nytt koncept som har ökat i popularitet på senare tid. Det innebär att tandläkaren kan erbjuda konsultationer och behandlingar online via videomöten och andra digitala verktyg.

Fördelarna med digital tandvård är många. För det första gör det det möjligt för tandläkare att erbjuda sina tjänster till patienter som bor på avlägsna platser eller som inte har möjlighet att besöka en tandläkarklinik av olika skäl.

En annan fördel är att det kan minska väntetiderna för patienter som behöver akut tandvård eller rådgivning.

TAND24 1 About us
TAND24 original About us

Vi är stolta över att samarbeta med en av Sveriges största aktörer inom digitala vårdmöten – Doctrin. Tillsammans strävar vi efter att erbjuda dig en enastående och säker digital tandvårdsupplevelse. Genom Doctrins plattform för digitala vårdmöten kan du känna dig helt trygg, då alla dina uppgifter hanteras på ett säkert och smidigt sätt.

Vår främsta prioritet är tillgänglighet och bekvämlighet. Hos oss kan du få den vård du behöver när du behöver den. Oavsett om det är mitt i natten eller under semestern – vi är tillgängliga för dig 24/7. Vi förstår att tandläkarärenden kan vara akuta och vi lovar att vår svarstid är snabbare än någonsin. När du kontaktar oss med ett ärende kan du räkna med att få svar inom fem minuter.

Det som verkligen skiljer oss från andra aktörer inom digital tandvård är vår passion för tillgänglighet och snabb hjälp. Vi vet att väntetider kan vara frustrerande, och det är därför vi strävar efter att ge dig omedelbar assistans. När du är i behov av hjälp ska du inte behöva vänta i evigheter – det är vår garanti till dig.

Låt oss ta hand om ditt tandhälsobehov på ett sätt som passar just dig. Vår moderna och bekväma digitala tandvårdslösning är utformad för att göra ditt liv enklare och ge dig den vård du förtjänar när du behöver den som mest.
Digitalt vårdmöte med en Tandläkare bör ses som ett kompletterande alternativ till fysiska besök hos tandläkaren. Det kan vara särskilt användbart för patienter som vill diskutera sina tandproblem eller söka rådgivning om tandvård från komforten av sitt eget hem.

Genom ett digitalt vårdmöte kan patienter ha en personlig konsultation med sin tandläkare utan att behöva resa till en klinik. Tandläkaren kan genom videokonferenser eller andra digitala verktyg undersöka patientens tandproblem och ge råd och behandlingsrekommendationer.

Detta kan också spara tid för dig som patient, särskilt om du har ett upptaget schema eller om du bor på avlägsna platser. Dessutom kan det minska risken för smittspridning genom att minska antalet fysiska besök.

Men det är viktigt att notera att ett digitalt vårdmöte inte ersätter traditionell tandvård helt och hållet. Vissa tandproblem kan kräva fysisk behandling eller undersökning som inte kan utföras på distans. Detta är särskilt viktigt att komma ihåg om du har en allvarlig tandproblem som kräver omedelbar tandvård.

Vår utmärkta vård är vår specialitet.

Du som patient kan ha frågor eller oro kring din tandhälsa och det är därför viktigt att en tandläkare finns tillgängliga för att svara på frågor och ge råd när det behövs. 


Vision

Vår vision är att alla patienter ska ha tillgång till högkvalitativ tandvård och en hälsosam munhälsa. Detta innebär att tandläkaren arbetar för att erbjuda en rad olika tjänster som uppfyller patienternas behov och önskemål.

En annan viktig aspekt är att kunna erbjuda tandvård som är tillgänglig för alla, oavsett socioekonomisk bakgrund eller geografisk plats.
Vi ser till hela patienten. Detta betyder att tandläkaren ser till patientens allmänna hälsa och välbefinnande, inte bara tandhälsan. Vi arbetar för att identifiera eventuella hälsoproblem som kan påverka patientens tandhälsa och samarbetar med andra vårdgivare för att hjälpa patienten att få den vård de behöver.

Uppdrag

Vårt uppdrag sträcker sig bortom att bara reparera tänder eller lindra smärta. En tandläkares huvudsyfte är att ta hand om människors tandhälsa.

Genom att förebygga och behandla tandproblem, spelar tandläkaren en avgörande roll för att upprätthålla patientens allmänna hälsa och välbefinnande. En tandläkare bör alltid ha som mål att skapa en trygg och bekväm miljö för patienterna, där de kan få adekvat information och rådgivning om tandvård. Det är genom att bygga goda relationer med sina patienter som tandläkaren kan hjälpa dem att uppnå optimal tandhälsa på lång sikt.

Motto

Tandhälsan är grundläggande för en god livskvalitet. Vi arbetar för att ge dig ett friskt och vackert leende som varar livet ut.

TAND24 AF1QipMmNweLYuCbvbLOCxHQcUx8IlIqSKQZbzZQ_P0q=w900-h900-k-no-p About us
Tand24
22 Google omdömen
TAND24 ACg8ocLYQDTxdBtgbuNP6yL0hotC34KQSgYVnWyGTQFIeHdI=s120-c-rp-mo-br100 About us
Tamari Jichoshvili
2023-09-18
Väldigt bra 👍🏼
TAND24 ALV-UjV8SjfnBvAXhgeCU3hhzsSvxYARNxkCZWCS0QH5iVRMfFo=s120-c-rp-mo-br100 About us
Nanna
2023-09-09
Super trevliga och lyhörda.
TAND24 ACg8ocJ-dDM4VMZ7pHDgkoqyxm-4OIJrpFMEWLjpefwy9anO=s120-c-rp-mo-br100 About us
Johan Andersson
2023-08-29
Super bra! Jag rekommenderar verkligen detta, Pålitlig och kunnig. Är alltid tillgänglig och vill hjälpa till. Kunde inte fått en bättre hjälp via telefonen. SÅ NÖJG!!!!
TAND24 ACg8ocJRipYzKKj448HWZ2l-2MEVx9ohRhfScu-Om_KcbT7X=s120-c-rp-mo-br100 About us
Maria J
2023-08-28
Otroligt hjälpsam och väldigt mån om att allt ska gå bra. Önskar jag hade honom som tandläkare där jag bor. Helt fantastisk och omhändertagande. Så nöjd
TAND24 ACg8ocJa1l1IRVecUI8b_eLpZKPYcRrmqA4go3gbdBAb8LyE=s120-c-rp-mo-br100 About us
Altin Bajraliu
2023-08-16
Rekommenderas starkt, bra tjänst!
TAND24 ACg8ocK0GDCzUHtIjuAtxsvgvX2U1uag3qC0Uz5fNKNTfFAS=s120-c-rp-mo-br100 About us
najiba mohseni
2023-08-07
Tack för snabb hjälp! Jätte nöjd.
TAND24 ALV-UjXczH146w9XHECROuM0IvpS18ZiqCMAmsW0oGOMO7d-gu0=s120-c-rp-mo-br100 About us
Radhi Zayny
2023-08-07
Vilken bra tjänst! Fick svar och hjälp efter bara några minuter! Rekommenderas varmt!