Om oss

Vi bryr oss om alla med en personlig touch.

Lika tandvård för alla!

Tandvård online är ett relativt nytt koncept som har ökat i popularitet på senare tid. Det innebär att tandläkaren kan erbjuda konsultationer och behandlingar online via videomöten och andra digitala verktyg.

Fördelarna med digital tandvård är många. För det första gör det det möjligt för tandläkare att erbjuda sina tjänster till patienter som bor på avlägsna platser eller som inte har möjlighet att besöka en tandläkarklinik av olika skäl.

En annan fördel är att det kan minska väntetiderna för patienter som behöver akut tandvård eller rådgivning.

original

Vi är stolta över att samarbeta med en av Sveriges största aktörer inom digitala vårdmöten – Doctrin. Tillsammans strävar vi efter att erbjuda dig en enastående och säker digital tandvårdsupplevelse. Genom Doctrins plattform för digitala vårdmöten kan du känna dig helt trygg, då alla dina uppgifter hanteras på ett säkert och smidigt sätt.

Vår främsta prioritet är tillgänglighet och bekvämlighet. Hos oss kan du få den vård du behöver när du behöver den. Oavsett om det är mitt i natten eller under semestern – vi är tillgängliga för dig 24/7. Vi förstår att tandläkarärenden kan vara akuta och vi lovar att vår svarstid är snabbare än någonsin. När du kontaktar oss med ett ärende kan du räkna med att få svar inom fem minuter.

Det som verkligen skiljer oss från andra aktörer inom digital tandvård är vår passion för tillgänglighet och snabb hjälp. Vi vet att väntetider kan vara frustrerande, och det är därför vi strävar efter att ge dig omedelbar assistans. När du är i behov av hjälp ska du inte behöva vänta i evigheter – det är vår garanti till dig.

Låt oss ta hand om ditt tandhälsobehov på ett sätt som passar just dig. Vår moderna och bekväma digitala tandvårdslösning är utformad för att göra ditt liv enklare och ge dig den vård du förtjänar när du behöver den som mest.
Digitalt vårdmöte med en Tandläkare bör ses som ett kompletterande alternativ till fysiska besök hos tandläkaren. Det kan vara särskilt användbart för patienter som vill diskutera sina tandproblem eller söka rådgivning om tandvård från komforten av sitt eget hem.

Genom ett digitalt vårdmöte kan patienter ha en personlig konsultation med sin tandläkare utan att behöva resa till en klinik. Tandläkaren kan genom videokonferenser eller andra digitala verktyg undersöka patientens tandproblem och ge råd och behandlingsrekommendationer.

Detta kan också spara tid för dig som patient, särskilt om du har ett upptaget schema eller om du bor på avlägsna platser. Dessutom kan det minska risken för smittspridning genom att minska antalet fysiska besök.

Men det är viktigt att notera att ett digitalt vårdmöte inte ersätter traditionell tandvård helt och hållet. Vissa tandproblem kan kräva fysisk behandling eller undersökning som inte kan utföras på distans. Detta är särskilt viktigt att komma ihåg om du har en allvarlig tandproblem som kräver omedelbar tandvård.

Vår utmärkta vård är vår specialitet.

Du som patient kan ha frågor eller oro kring din tandhälsa och det är därför viktigt att en tandläkare finns tillgängliga för att svara på frågor och ge råd när det behövs. 


Vision

Vår vision är att alla patienter ska ha tillgång till högkvalitativ tandvård och en hälsosam munhälsa. Detta innebär att tandläkaren arbetar för att erbjuda en rad olika tjänster som uppfyller patienternas behov och önskemål.

En annan viktig aspekt är att kunna erbjuda tandvård som är tillgänglig för alla, oavsett socioekonomisk bakgrund eller geografisk plats.
Vi ser till hela patienten. Detta betyder att tandläkaren ser till patientens allmänna hälsa och välbefinnande, inte bara tandhälsan. Vi arbetar för att identifiera eventuella hälsoproblem som kan påverka patientens tandhälsa och samarbetar med andra vårdgivare för att hjälpa patienten att få den vård de behöver.

Uppdrag

Vårt uppdrag sträcker sig bortom att bara reparera tänder eller lindra smärta. En tandläkares huvudsyfte är att ta hand om människors tandhälsa.

Genom att förebygga och behandla tandproblem, spelar tandläkaren en avgörande roll för att upprätthålla patientens allmänna hälsa och välbefinnande. En tandläkare bör alltid ha som mål att skapa en trygg och bekväm miljö för patienterna, där de kan få adekvat information och rådgivning om tandvård. Det är genom att bygga goda relationer med sina patienter som tandläkaren kan hjälpa dem att uppnå optimal tandhälsa på lång sikt.

Motto

Tandhälsan är grundläggande för en god livskvalitet. Vi arbetar för att ge dig ett friskt och vackert leende som varar livet ut.

Gina Levander
Gina Levander
2024-04-05
Snabbt och bra hjälp
Claudia Johansson
Claudia Johansson
2024-03-30
Fick hjälp direkt av tandläkaren Omid fast det är Påskafton och väldigt tidigt på morgonen. Så tacksam att han finns behjälplig. Snabb och utmärkt service.
MRysch Babilobooo
MRysch Babilobooo
2024-03-11
Väldigt bra hjälp. Högsta betyg. Fick den hjälp och rådgivning jag behövde.
Marcus Jönsson
Marcus Jönsson
2024-03-02
Snabbt, proffsigt.
Sara Frisell
Sara Frisell
2023-11-30
Sååå nöjd! Fick snabb hjälp!
Jessica Andersson
Jessica Andersson
2023-11-19
Snabbt och fint! Fick råd och hjälp av kompetent tandläkare