Tandblekning
Hemmablekning

Före foto tänderEfter foto tänder

Tandblekning

Förnya ditt leende genom att bleka tänderna under noggrann tillsyn av en legitimerad tandläkare!

Vi är stolta över att nu kunna erbjuda våra patienter en säker och effektiv blekningsbehandling, utförd av erfarna tandläkare för att säkerställa bästa möjliga resultat och kvalitet.

Vi använder endast Opalescence™ blekningssystem, en premiumprodukt som endast är tillgänglig för inköp av tandläkare och som också används mest av oss i branschen. Detta garanterar inte bara högsta kvalitet på produkten utan också din trygghet som patient. Opalescence™ har genomgått strikta kvalitetskontroller och är godkänd för användning både i Sverige och inom hela EU, vilket ger dig extra försäkran om dess effektivitet och säkerhet.

Det erbjuds idag många produkter på flera håll som tyvärr kan innehålla skadliga ämnen för dina tänder, och vad som är ännu mer oroande är bristen på tillsyn. Därför är det av yttersta vikt att välja en legitimerad behandlare som besitter kunskap inom ämnet. På så vis säkerställer du en säker och kontrollerad bleknings process!

Vår process är enkel och bekväm. Genom att använda vår plattform kan du enkelt kontakta oss, besvara några enkla frågor och ladda upp foton för granskning av våra erfarna tandläkare. Vi genomför en noggrann bedömning för att säkerställa att blekningen är lämplig för dig och dina behov. Ett blekingskit kommer därefter att skickas hem till dig!

Under hela behandlingsperioden kommer en tandläkare att vara med och övervaka blekningsprocessen, vilket ger dig trygghet och säkerhet genom hela proceduren.

Ta steget mot ett strålande leende med Tand24 och låt oss guida dig till en säker och effektiv tandblekningsupplevelse. Kontakta oss idag för att komma igång!

Fördelar med blekningsgelen

Produkten är vegansk och innehåller inga animaliska produkter/biprodukter.

Den är ej djurtestad vilket innebär att den är cruelty-free

Produkten är glutenfri för patienter med glutenintolerans eller Celiaki

Vilka kan inte bleka?

Gravida och ammande kvinnor eftersom det inte finns tillräckligt med forskning för att fastställa säkerheten hos gravida!

Personer under 18 eftersom tandben och emalj fortfarande utvecklas

Personer med känsligt tandkött eller tandvärk eftersom tandblekning kan förvärra dessa problem och orsaka obehag

Personer med obehandlade tandproblem så som karies tandköttsproblem

Personer med allvarliga emaljskador eller tunn emalj eftersom blekningen kan orsaka obehag

Personer med tidigare allergiska reaktioner efter blekning

Personer som rotbehandlat en tand som är lokaliserad i fronten då dessa tänder måste blekas från insidan!

Detta innebär att du måste vara frisk i munnen!
Blekning kommer inte att påbörjas om du har pågående behandlingsbehov i form av karies och tandlossning. Effekten blir inte heller som önskad om du har tandsten som ligger på tänderna.
Blekning ger ingen effekt på kronor/broar.
Blekning bleker heller inte tänder med fyllningar, detta är extra viktigt om man har fyllningar på tänder i fronten som syns! Önskar man ändå göra blekning måste man vara medveten om att man måste byta ut fyllningarna så att färgen matchar blekningsresultatet!

Varför BLEKA MED oss?

Professionell bedömning

Våra erfarna tandläkare erbjuder en noggrann bedömning av din tandhälsa och blekningsbehov för att skräddarsy en behandlingsplan som passar just dig.

Skräddarsydd behandling

Vi erbjuder tandblekningen anpassade efter dina individuella behov och önskemål

Säkerhet och trygghet

Våra tandläkare är närvarande under hela blekningsprocessen för att garantera din trygghet och säkerhet. Med våran expertis och övervakning kan du känna dig trygg med att du får den bästa möjliga vården för ditt leende!

Premiumprodukter

Vi använder oss endast utav välrenommerade produkter som Opalescence.
En favorit produkt som vi ofta bleker med och som bara vi inom vården har tillgång till.

Konsultation

Logga in med Bank ID och påbörja processen. Du får snabbt svar.

Svara på frågor och ladda upp foton

Välj frågeformulär "Tandblekning"

Granskning

Om du är rätt kandidat får du all nödvändig information.

Leverans

Blekningskit levereras till dig inom 1-2 arbetsdagar.

Övervakning

Tandläkaren övervakar processen.

Tandblekning

Före foto tänderEfter foto tänder
Skärmavbild 2024-04-14 kl. 18.30.13Skärmavbild 2024-04-14 kl. 18.30.19

Pris

4299kr
3799:- kr
  • Konsultation
  • Blekningskit
  • Fri hemleverans 1-2 arbetsdagar
Kampanjpris
FAQ

Vanliga frågor

Opalescence™ tandblekning är en behandling som använder en gel med karbamidperoxid som aktiv ingrediens. Denna gel tränger in i tandens emalj och bryter ner de missfärgande ämnena. Kiseloxid i gelen fungerar som en slags slipmedel för att effektivt ta bort ytliga fläckar och polera tänderna, vilket resulterar i ett vitare och mer strålande leende.

Ja, tandblekning är säkert när den utförs av en legitimerad tandläkare och används enligt anvisningarna. Vi använder endast säkra och beprövade metoder för tandblekning.

Resultaten kan variera beroende på individens tänder och graden av missfärgning. Generellt sett kan du förvänta dig att få vitare tänder och ett mer strålande leende. 

Tandblekningssessioner kan variera i längd beroende på metoden som används och graden av missfärgning. Vanligtvis tar en session mellan 30 minuter och en timme.

Vi anpassar tiden individuellt.

De flesta patienter upplever minimal obehag under tandblekningssessioner. Vissa kan känna av tillfällig känslighet i tänderna, men detta försvinner vanligtvis snabbt efter behandlingen.

Resultatet av tandblekning kan vara långvarigt, men det beror på individens kost- och livsstilsval. Att undvika tobak, kaffe, te och rött vin kan bidra till att bibehålla resultatet längre.

Tandblekning kan vara lämplig för de flesta, men det finns vissa fall där det inte rekommenderas, t.ex. vid grav tandköttsinflammation, starka emaljskador eller för gravida kvinnor. Det är bäst att rådgöra med en tandläkare för att bedöma lämpligheten för dig.

Vanliga biverkningar av tandblekning kan inkludera tillfällig känslighet i tänderna och irritation i tandköttet. Dessa biverkningar är vanligtvis milda och går över efter behandlingen.

Frekvensen för tandblekning kan variera beroende på individens tänder och tidigare behandlingar. Generellt rekommenderas det att vänta minst sex månader mellan blekningsbehandlingar för att undvika överblekning och minska risken för känslighet.

Tandblekning kan påverka kronor och fyllningar olika än naturliga tänder. Det är bäst att rådgöra med en tandläkare för att bedöma om tandblekning är lämplig för dig och hur det kan påverka befintliga kronor och fyllningar.

För att bibehålla resultatet av tandblekning rekommenderas det att undvika färgade drycker och livsmedel såsom kaffe, te, rött vin och tobak. Regelbunden tandborstning och användning av tandtråd samt regelbundna besök hos tandläkaren kan också bidra till att bevara resultatet längre.

Tandblekningsprodukter som säljs över disk på apoteket kan vara mindre effektiva och ha en högre risk för biverkningar jämfört med behandlingar som utförs av en tandläkare. Att få tandblekning utförd av en legitimerad tandläkare ger oftast säkrare och mer effektiva resultat.

Resultaten av tandblekning kan variera beroende på individens tänder och graden av missfärgning. Generellt sett kan du förvänta dig att se märkbara resultat efter några dagar.

Tandblekning kan vara olämpligt för personer med tandköttssjukdomar såsom tandköttsinflammation eller tandlossning. Det är viktigt att behandla eventuella tandköttssjukdomar innan man genomgår en tandblekningsbehandling för att undvika komplikationer.

Personer med känsliga tänder kan fortfarande vara lämpliga kandidater för tandblekning, men det är viktigt att rådgöra med en tandläkare för att bedöma risken för ökad känslighet och för att diskutera lämpliga behandlingsalternativ.